Despre noi

De ce noi? Misiunea noastra. Ce facem noi?

De ce sa ne alegi pe noi?

Infiintati in anul 1991 avem o vasta experienta in productia de ambalaje din carton ondulat.

Structura companiei noastre, flexibilitatea de care dam dovada si diversitatea produselor si serviciilor noastre, ne permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania si Europa.

Volumul vanzarilor este in continua crestere datorita faptului ca oferim clientilor produse de calitate printr-o deservire flexibila si rapida, precum si o gama de servicii cuprinzand consultanta de specialitate in ceea ce priveste forma, calitatea si eficienta unui ambalaj din carton.

Misiunea noastră.

Misiunea noastra este sa furnizam produse de inalta calitate si profesionalism care sa ofere cele mai bune solutii afacerilor clientilor nostri.

Credem cu tarie in ideea de parteneriate atat cu clientii, cat si cu furnizorii. Consideram ca relatiile solide de parteneriat se pot sustine doar cu o permanenta comunicare, intelegere si sustinere reciproca.

Ce facem noi.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

    Va stam la dispozitie cu:
  • Ambalaje 100% reciclabile;
  • Ambalaje din carton ondulat atat pentru transportul marfurilor cat si destinate consumatorului final, display-uri, ambalaje de protectie si ambalaje industriale;
  • Servicii de consultanta tehnica in domeniul ambalajelor din carton ondulat;
  • Solutii de ambalare care sa va ofere cele mai bune solutii in functie de industria in care activati;
  • Flexibilitate si promptitudine.

Alin Onișa

Inginer

CONBAR

Punem accent pe seriozitate, responsabilitate si performanta, dezvoltând relatii de colaborare durabile cu toti partenerii.

Ne gasesti la (+4) 0362 102 462 sau scrie-ne la office@conbar.ro

Vom fi bucurosi sa iti ascultam nevoile. Contact